Toyota Yaris Cross

Adventure

Kompakts auto ar stilu, rakstura izpausmi un pilnpiedziņu.

Toyota Yaris Cross 1.5 Hibrīds Adventure – kompaktākais no Toyota SUV modeļiem.  Mazs, bet pārliecinošs, aprīkots ar 1.5 Hybrid Dynamic Force dzinēju (116 zs), visu piedziņas riteņu piedziņa (AWD) un automātiskā pārnesumkārba. Šis SUV ir gan spēcīgs, gan ekonomisks, piedāvājot ne tikai dinamisku veiktspēju, bet arī zemu degvielas patēriņu.

Bi-tone Orange Spice krāsa šo Yaris Cross padara vēl vizuāli izteiksmīgāku, ar stila un rakstura izpausmi. Reti sastopams komplektācijas un krāsas apvienojums šim modelim.

Toyota Yaris Cross Adventure  ir aprīkots ar modernām funkcijām un komforta elementiem, lai piedāvātu izcilu braukšanas pieredzi. Arī Toyota Safety Sense un citām drošības tehnoloģijām kas drošina uzticamu un drošu ceļu katrā braucienā. Papildus piedziņa visos riteņos nodrošina drošību un vadības elastību visdažādākajos ceļu apstākļos.

* Piedāvājums privātpersonām un uzņēmumiem. Pirmā iemaksa 3900 €, cena norādīta bez PVN un aprēķināta automašīnai ar lietošanas termiņu 36 mēneši un nobraukumu 75 000 km periodā. Cenā iekļauta KASKO un OCTA apdrošināšana, un 24h evakuācija. Raksti mums, lai saņemtu personalizētu piedāvājumu.

Attēliem ilustratīva nozīme. Cena tiek aprēķinata individuāli.

Pilna servisa nomas pakalpojumā iekļauta 24h evakuācija, OCTA un KASKO apdrošināšana.

Papildini savu nomas pakalpojumu​

Atvieglo rūpes par auto, uzticot tās mums. Papildini pilna servisa auto nomu ar visiem vai dažiem no šiem nomas pakalpojumiem.

CSDD obligātā tehniskā apskate un transportlīdzekļu ekspluatācijas nodoklis

Dabiskā nolietojuma remontdarbi un detaļu maiņa

Regulāras, ražotāja noteiktas apkopes

Sezonas riepu iegāde, maiņa un uzglabāšana

3 iemesli izvēlēties PSL ilgtermiņa auto nomu

Pilna servisa BASIC auto nomas pakalpojumā ir iekļauta 24h evakuācija, OCTA un KASKO apdrošināšana. Atvieglo rūpes par auto, uzticot tās mums. Papildini pilna servisa auto nomu ar visiem vai dažiem no PREMIUM nomas pakalpojumiem.

Privāta auto priekšrocības

Labāk par koplietošanas auto. Paņem auto, kur atstāji, brauc kad un kur vēlies, nedomā, cik maksā par km/h.

Iekļauta apdrošināšana

Nemaksā astronomiskas cenas par auto bojājumiem. KASKO un OCTA iekļauts nomas pakalpojumā!

Fiksētas izmaksas

Visi izvēlētie ar transportlīdzekli saistītie pakalpojumi vienā mēneša maksājumā un tiek fiksēti visam līguma darbības laikam.