Yaris

Hibrīds

Kompakts un enerģisks hibrīds, ērts lietošanas pieredzē.

Ar nenogurstošu enerģiju un drosmīgu, izteiksmīgu dizaina valodu no ārpuses un iekšpuses – jaunais Yaris ir uzlādēts ar pozitīvismu. Dzīvīgs un uzmundrinošs, tas pulsē pilsētas ritmā. Jaunais Yaris – vienmēr gatavs ceļam. Viegli lietojama un enerģiska uz ceļa – pašuzlādes tehnoloģija nozīmē, ka tie uzlādējas braukšanas laikā. Ar jaudu, kas liks tev smaidīt, tu vienmēr vēlēsies turpināt ceļu.

Pilna servisa nomas pakalpojumā iekļauta 24h evakuācija, OCTA un KASKO apdrošināšana.

Papildini savu nomas pakalpojumu​

Atvieglo rūpes par auto, uzticot tās mums. Papildini pilna servisa auto nomu ar visiem vai dažiem no šiem nomas pakalpojumiem.

CSDD obligātā tehniskā apskate un transportlīdzekļu ekspluatācijas nodoklis

Dabiskā nolietojuma remontdarbi un detaļu maiņa

Regulāras, ražotāja noteiktas apkopes

Maiņas auto

Sezonas riepu iegāde, maiņa un uzglabāšana

* Piedāvājums privātpersonām un uzņēmumiem. Pirmā iemaksa 3458 €, cena norādīta bez PVN un aprēķināta automašīnai ar lietošanas termiņu 36 mēneši un nobraukumu 75 000 km periodā. Cenā iekļauta KASKO un OCTA apdrošināšana, un 24h evakuācija. Raksti mums, lai uzzinātu par pieejamajam komplektācijām un saņemtu personalizētu piedāvājumu.

Attēliem ilustratīva nozīme. Cena tiek aprēķinata individuāli.

3 iemesli izvēlēties PSL ilgtermiņa auto nomu

Pilna servisa BASIC auto nomas pakalpojumā ir iekļauta 24h evakuācija, OCTA un KASKO apdrošināšana. Atvieglo rūpes par auto, uzticot tās mums. Papildini pilna servisa auto nomu ar visiem vai dažiem no PREMIUM nomas pakalpojumiem.

Privāta auto priekšrocības

Labāk par koplietošanas auto. Paņem auto, kur atstāji, brauc kad un kur vēlies, nedomā, cik maksā par km/h.

Maksājumā iekļauta apdrošināšana

Nemaksā astronomiskas cenas par auto bojājumiem. KASKO un OCTA iekļauts nomas pakalpojumā!

Brauc vienmēr ar jaunu auto

Līguma laikā, atkarībā no auto modeļa, reizi gadā ir iespēja mainīt automobili pret jaunu.