Cupra Born

150 kW

Drosmīgs elektroauto ar elegantu virsbūvi un sportisku dizainu, aprīkots ar vismodernākajām tehnoloģijām.

Cena: 41 000 €

LED priekšējie lukturi ar dinamisku sagaidīšanas apgaismojumu un miglas lukturu funkciju LED aizmugurējie lukturi ar Infinite Light izgaismojumu Iekāpšanas apgaismojums ārējos sānu spoguļos
SEAQUAL® YARN sēdekļu apdare Sporta dizaina priekšējie sēdekļi ar integrētiem galvasbalstiem Augstumā regulējams vadītāja sēdeklis Apsildāma, perforētas ādas apdares multi-funkcionāla sporta stūre Apsildāma, perforētas ādas apdares multi-funkcionāla sporta stūre ar braukšanas režīmu izvēles pogām LED komforta apgaismojums (daudzkrāsu) Metāliskas pedāļu uzlikas Priekšējais elkoņbalsts Izgaismoti spogulīši priekšējos saulessargos Dalīta, nolokāma aizmugurējā sēdekļa atzveltne (40:60) (77 kWh akumulatora versijā 4 sēdvietas, ar centrālo elkoņbalstu aizmugurē) Dubulta bagāžas nodalījuma grīda
Sistēma “Keyless Go” – dzinēja iedarbināšana ar pogu Elektriski regulējami, apsildāmi un nolokāmi ārējie atpakaļskata spoguļi (priekšējā pasažiera pusē automātiskas pielāgošanās funkcija braucot atpakaļgaitā) Elektriski vadāmi logu pacēlāji priekšā un aizmugurē Karstumaizturošs, akustiskais vējstikls Automātiska 2-zonu klimata kontroles sistēma Climatronic Priekšējo sēdekļu apsilde Automātiski apsildāmi vējstikla apskalotāji Automātiski pašaptumšojošs salona atpakaļskata spogulis Lietus sensors Progresīvā stūres iekārta Braukšanas režīmu iestatīšana