Toyota Hilux

DLX+

Īsts darba zirgs!

Cena: 32 500 €

• 17″ tērauda diski, melni (265/65 R17) • All Terrain riepas • Bagāžas nodalījuma grīdas aizsargrāmis • Rezerves ritenis, tērauda • Priekšējais buferis virsbūves krāsā • Tumši pelēks aizmugurējais buferis • Tumši pelēka priekšējās restes apmale • Melni, elektriski regulējami un apsildāmi sānu spoguļi • Sānu spoguļi ar iebūvētiem virzienrādītājiem • Durvju rokturi melnā krāsā • Melns durvju siksnas moldings • Priekšējie un aizmugurējie dubļusargi • Halogēna priekšējie lukturi ar dienas gaitas lukturiem• Vienmērīgas braukšanas palīgsistēma „Šūpošanās un palēkšanās kontrole” • 4WD slēdzis • Aizmugurējā diferenciāļa bloķēšana • Automātiski atvienojams diferenciālis (ADD)
• Stūre ar uretāna apdari • Teleskopiskā stūre ar manuāli regulējamu slīpumu • Gumijas paklājiņi • Saulessargs: vadītājam (ar turētāju), priekšējam pasažierim • 12 V rozete x1 • Apsildāmi priekšējie sēdekļi • Uz augšu paceļama sēdekļu pamatne aizmugurējiem sēdekļiem • ISOFIX sēdekļu stiprinājumi • Melna auduma sēdekļu apdare
• Audiosistēmas un tālruņa slēdži uz stūres • Audiosistēma ar radio, CD un MP3 atskaņošanu • 4 skaļruņi • Bluetooth® brīvroku sistēma • Krāsains 4,2″ TFT daudzfunkcionālais displejs
• Imobilaizers • SRS 7 drošības spilveni: vadītāja, ceļgalu, priekšējā pasažiera, priekšējie sānu un aizkaru vairoga (CSA) drošības spilveni • Bremžu pretbloķēšanās sistēma (ABS) • Automobiļa stabilitātes kontroles sistēma (VSC), palīgsistēma braukšanas uzsākšanai kāpumā (HAC), treilera šūpošanās kontroles sistēma (TSC) • Vilces kontrole (A-TRC) • Priekšējā pasažiera drošības spilvena automātiskas ieslēgšanas/atslēgšanas slēdzis

Mazlietots Toyota Hilux 2.4D DLX+ ar piekabes āķi un samazinatu masu 2950 kg